22.- ESTUDI.- Reestructuració funcional i pragmàtica de les raons associatives de la Causa Cooppel per la Pau per a 2023.-

EN ESTUDI  ESBORRANY   2023

1.- Reduirem els blogs actuals en funcionament.

2.- Reducció de presidències .Deixarem presidències (presidència com sotspresidència, secretaries tècniques i tresoreria), sols vocalies...

3.- Reagruparem de les vocalies al voltant de dos mòbils eixos centrals:

1.- C@LC: Apostolat de l'apropament i de la comunicació.

2.- Causa Cooppel per la Pau, en dos blogs clau com ANiMS i Causa Cooppel per la Pau i en dos fòrums elementals: SoM PriOraT i SoM TgN.

4.- Els cessaments per complir els períodes electorals o per no anar a la reelecció o per dimissió justificades passaran a "experiències associatives qualificades" dins del nou document.

5.- ANNEX D'INTRODUCCIÓ DE CANVIS AL DOCUMENT ACTUAL.

OFFICIAL WEBSITE.- OFFICIAL BLOG SITE. LIVE. Blog Públic Oficial ÍNDEX dels 34 blogs (POIB) d'opinions personals, fets i 27 raons associatives de la tesi Cooppel per la Pau de Josep Maria Ferran i Torrent. -



OFFICIAL WEBSITE   OFFICIAL BLOG SITE

Josep Maria Ferran i Torrent

FERRAN jm.
Conegut per "Professor Ferran" o "Ferran de..... " ( +   entitat o projecte)

Sr. Ferran del Cooppel, de la Verge del Carme AAVV, de Segle XXI FAV, Centre Estudis del Priorat, de l'Ateneu de tarragona, de la FCVS, etc......

Científic i humanista solidari, investigador-acció en estratègies en el suport tècnic educatiu relacional a les persones i a les famílies en aprendre a aprendre sempre i en tota la vida. Iniciatives solidàries en comunicació, filosperiodisme o afeccionat al periodisme d'investigació local en estudi i animació de solucions o millores (SoM). Estratègies en suport tècnic educatiu i suport motivacional en negociació, mediació i investigació en Drets Humans.

Oferim ajuts i suports com a voluntaris socials i solidaris com a prova per a després poder-los generalitzar per a construir la Pau en la ment de els persones (UNESCO) i a favor de les competències de la ciutadana pels Objectius de Desenvolupament Sostenible ODS 2030 de les Nacions Unides.

US DEMANEM AJUDA A LA FI QUE NOSALTRES PUGUEM APRENDRE A AJUDAR MÉS I MILLOR        Clica a sota

20.- Us demanem ajuda per a dur a terme un estudi i una recerca sobre suports telemàtics a les famílies amb menors d'edat.- | 02.- RECLAMS. ANUNCIEM OFERTES.- TENS PROBLEMES, CONSTRUÏM JUNTS RESPOSTES I SOLUCIONS.- (senycatala.blogspot.com)

1.- Presentació.- 

Aquesta "Website Official Live" té per finalitat exclusiva donar garantia i conseguir la teva confiança en el primer contacte , que la necessito molt, tot mirant al meu i nostre full de ruta i de cara als seus i nostres resultats pels quals lluito i dedico el meu temps, els meus diners, la meva feina i la meva experiència. I junt amb tu, tot això és un patrimoni immaterial cultural i social, sigui oficialment reconegut o no.

2.- El nostre sentit de la solidaritat.-

"Més que oferir-me sols per ajudar-vos, el sentit comú és que us demano ajuda perquè vosaltres tingueu l'oportunitat a més d'ajudar-vos a si mateixos, m'ajudareu per a què nosaltres puguem ajudar més i millor a altres moltes més persones" Estem oberts a Catalunya i Andorra.

3.- El marc conceptual.-

TESI SOBRE INVESTIGACIÓ-ACCIÓ EDUCATIVA (I-AE) EN EL VOLUNTARIAT SOCIAL I EN L'APRENENTATGE SERVEI EN CONSTRUIR LA PAU EN LA MENT DE LES PERSONES EN LA MIRADA ODS 2030 I SEGONS EL DISSENY UNIVERSAL DELS APRENENTATGES

4.- La meva explicació.-

Estic fent una tesi sobre estratègies en investigació-acció amb les universitats URV, UOC, UNIR i Universidad Nebrija de Madrid portant tutories de pràcticum de pedagogia i psicopedagogia  i aprenentatge servei de pedagogia i psicopedagogia en conveni amb la URV  i en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya com a professor honorari i emèrit de l'institut Antoni de Martí i Franquès. 

Investigo suports a les persones i a les famílies des del voluntariat social i  en el món associatiu de 27 entitats on estic implicat amb microcontractes solidaris associatius en les juntes directives com a vocal, secretaria social o de comunicació, sotspresidència o presidència de les quals en puc donar raó, de la part pública respectant tota confidencialitat, més informació  en aquest present blog a:  

https://indexjmferrangmail.blogspot.com/

5.- Aquesta eina serveix per a donar garanties i confiança sobre les meves propostes.-
El meu full de serveis professional i de voluntariat en atencions prestades és:
Telèfon de contacte Núm. 619 79 39 69 o what's              info@cooppel.org

6.- Les meves i nostres raons associatives.-

A més represento i/o dono raó de les entitats diverses o iniciatives solidàries, total 27:

A.- Impulsor del C@LC (P),des de 2013 fins a l'actualitat. Projecte 2030. (2).- Consell parroquial de Cabacés (V)  2001-2002. (3) .- Consell parroquial de santa Clara de Tarragona (V) 2018-22.

(4) A experiència en Vida Creixent de Tarragona (V) 2001-2018) (P), 2018-2022 i en la Federació Espanyola del CPM (FeCPM) (P), 2018-2023

B.-  Causa Cooppel per la Pau (P), que dona sentit a tota la resta de les tasques  de les 27 entitats i/o iniciatives restants, en total són 25. La seva missió de pau és donar a conèixer, promoure, permetre i protegir les iniciatives de la pràctica reflexiva del Cooppel i avaluar els seus beneficis, els seus efectes mentals i l'impacte en l'entorn educatiu, cultural i social proper. Estem com a grup d'interès al Parlament de Catalunya. (5)

A.- Projecte "C@Mins" el Cooppel a l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona en activitats extraescolars i de suport a les tutories ESO (P).(6)

B.- Jutjat de Pau de Cabacés. Titular (P).2020-24 (7)

C.- Programa mensual col·laborador de ràdio Falset: PriOreM PrioRaT des de 2008. (P) (8)

D.- Suport als talents i a l'atenció al dol de les persones. Centre d'Escolta Activa Aixopluc de Cambrils (V) Assessor.(9)  Voluntariat per la llengua (10)

E.- Altres raons associatives en vocalies Cooppel: Total 17.- 

(11) Ceradai. (12) Centre estudis del Priorat (CeP)  (13) Federació Catalana de Voluntariat Social, (14)Ateneu de Tarragona, (15) AESPAT, (16)Societat Catalana de Pedagogia, filial de l'Institut d'Estudis Catalans. (17) Federació Veïnal de Tarragona Segle XXI Secretaria d'actes i de comunicació.- (VS), (18) Associació veïnal Verge del Carme de Tarragona (P), (19) Prior(IT)at, associació el Paisatge del Priorat Pro Patrimoni de la Humanitat (V). (20) Programa Cooppel Andorra, Tarragona ciutat i el Priorat de suport a les persones i a les seves famílies (P).  (21) Secretaria d'Acció Social- Tarragona en el camp del professorat (VS) (22) Grup promotor del Fòrum de Cultura del Priorat (V). (23).- Comunitats de Regants de Cabacés (V). 24.- Plataforma per la Llengua. Tarragona ciutat i  el Priorat (disponible) Agent (V) 25.- Soci i responsable de comunicació de Metges Sense Fronteres (MSF) a Tarragona ciutat i al Priorat. (Vol). 26.- Representant per part de la Federació veïnal SEGLE XXI en el Consell municipal de l'Habitatge de Tarragona i vocal en la Comissió Executiva (V). 27.- Activista en Primera Persona en Obertament a la ciutat de Tarragona i al Priorat (Vol)

Raons funcionals i de compromís per associació o entitat: 

(P): presidència, (VS): Vocal secretaria, (V) vocal.

En total 10 (P), 2 (VS) i 13 (V)  02 (vOL) =  27

A.- C@LC En la llibertat de consciència i de religió:

(2)

B.- En la llibertat d'expressió i d'associacionisme amb les seves responsabilitats per la Causa Cooppel Pau: 




7.- Definició.-  

Pàgina Oficial ÍNDEX d'un total de 40 blogs 

Josep Maria Ferran i Torrent.  

     (00)

7.1.- Full de serveis oficial:

http://www.territoriscreatius.cat/usuarios/detall/162/josep-maria-ferran-i-torrent/

8.- Índex dels 40 Blogs:

   https://www.blogger.com/profile/14087908258799772557

            El meu nom abreujat: FERRAN JM.

Pseudònim codis:  

               Marcel·lís Xària QUIMGUIL  

COOP * PEL.-    """Qx.)))

Cooppel: 

En el sentit comú de la (C) cooperació mental i social en (O) opcions i en (O) oportunitats d'aprendre (P) processos de (P) participació (E) equitatius (L) lliures en promoure en la ciutadania l'empoderament estratègic amb entrenament lúdic de rols en aprendre a aprendre sempre.

           " Als meus pares, als avis, a la meva esposa i al nostre fill. A les nostres famílies i a totes les nostres amistats i cooperants, sense tohom seria impossible el pla Cooppel per la Pau"


RELACIÓ DELS  40  BLOGS  IDENTIFICATS I D'INTERÈS PÚBLIC

1.- Causa ISF Cooppel per la Pau. Principis.

 https://dinaments.blogspot.com/

2.- Construïm Junts, respostes i solucions.-

https://senycatala.blogspot.com/ Anuncis

3.- Agència ANiMS "Notícies i Memòria Social"

https://agendaanims.blogspot.com/

4.- Cooppel i les UNI, els estudis superiors.-

https://dinament.blogspot.com/

5.- Això...Apunts.  Cooppel Institut

https://institutcooppelcal.blogspot.com/

6.- Cooppel Ponent Permanent Educació  DiM EDU Global.-

https://ponentcooppel.blogspot.com/

7.- Com fomentar els nostres Cooppel Talents 

https://cooppeltalents.blogspot.com/

8.- Agència d'apostolat d'aproximació al proïsme universal.-

https://calescoltar.blogspot.com/

9.- Priorat. Fòrum SoM PriOraT. Xarxa de Drets, Trobades, Agència i Observatori Drets Humans i de la Natura.

https://dretsiresponsabilitatssompriorat.blogspot.com/

10.- SoM Cabacés.-       CONGELAT PROVISIONALMENT

https://somcabaces.blogspot.com/

11.- """PriOreM PrioRaT)))... programes mensuals de la ràdio

https://priorem.blogspot.com/

12.- Centre estudis del Priorat "CeP"

https://centreestudisdelpriorat.blogspot.com/

13.- Parròquia de Cabacés

https://cabacesparroquia.blogspot.com/

14.- Tarragona ciutat. Xarxa de Drets. Agència i Observatori de Drets Humans i de la Natura.

https://tarracooppel.blogspot.com/

15.- Federació Veïnal Segle XXI. Tarragona.-

https://favtarragonanordeixamplecentre.blogspot.com/

16.- Associació Veïnal Nova Verge del Carme de Tarragona.-

https://novaavecvergedelcarmetarragona.blogspot.com/

17.- Comentalisme. Comentaris des del nou Maginet, passant per TATIREV (1989-1995) fins a la persona íntegre (Qx.) a partir de 2021

https://tatirev.blogspot.com/

18.- Comentaris basats en Telegrames i Tests Flaix de Decisiologia dels algoritmes mentals

https://telegramadecisiologiacomentalista.blogspot.com/

19.- Ponent Permanent Cooppel sobre la Justícia i els Drets Humans.-

https://oasimontsant.blogspot.com/

20.- Ponent Permanent Cooppel sobre la Salut i els Drets Humans

https://ferrantres.blogspot.com/

21.- Maria Santa. Andorra

https://mariasantamassannaandorra.blogspot.com/

22.- Tauler Cooppel de l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona

https://cooppelcaminsmartiifranques.blogspot.com/

23.- Vida Creixent el Priorat.-

https://vidacreixentelpriorat.blogspot.com/

24.- OPTO Cooppel. Blog Oficial Personal d'Opinió Pública  

https://optocooppel.blogspot.com/

(25) Cooppel. 

Un altra blog fixe i permanent de 2017

https://cooppeloasis.blogspot.com/

#####################################

(26) Vida Creixent.

https://associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com/

(27) Centre d'Escolta Activa AIXOPLUC de Cambrils

https://aixoplucooppel.blogspot.com/

(28) SOS  SOM   SOMOS  PERSONAS 
S O S .................
(ES) SOMOS PERSONAS. (CAT) SOM PERSONES (sos-som.blogspot.com)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

(29) és aquest blog indicat per 00

00.- PÀGINA OFICIAL PÚBLICA ÍNDEX dels BLOGS (POPIB) de la tesi de Josep Maria Ferran i Torrent.- (indexjmferrangmail.blogspot.com)

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Blogs històrics 2010 i 2011, són les bases històriques del que després serà el Cooppel

(30)  Jornades REMEIS  2011   IMET

https://jornadesremeis.blogspot.com/

(31) DINAMENTAL  2010

https://dinamental.blogspot.com/



32, 33 I 34

https://blocs.xtec.cat/cooppel/

WWW.COOPERIS.CAT

WWW.COOPPEL.ORG

35 al 39 Són interns i d'accés restringit, interès públic d'accès limitat pels drets a la vida privada


40.- Sobre la Literactiva Estratègica CoMentalista.- (LEC).

En el dia a dia, en les raons associatives les persones implicades són personatges de les narratives, és com un llibre obert que els personatges amb les seves decisions contibueixen al relat del mateix. Literatura activista (Literactiva) amb implicació, representació i acció en estratègies reals en jocs de rol competents que són comentats en sentit cooperatiu mental

 40.- MARCEL·LIS XÀRIA.- L'important és que soc persona i tracto a les altres com a persones iguals. (marcel-lisxaria.blogspot.com)


Josep Maria Ferran i Torrent

9.- Contacteu:

Caminem, el camí és el que deixem enrere, davant sols tenim l'horitzó dels somnis i de les il·lusions que podem fer realitat.
Contacta quan vulguis, les 24 hores:

ESCRIU
What's  619 79 39 69


RESPON TANT AVIAT COM SIGUI POSSIBLE

Com a matrimoni formem equip


Recorda aquest és el nostre blog 00


Respecteu citar l'autor i la font d'origen i el  copyright
Josep Maria Ferran i Torrent  amb Josefina Masip i Tarragó

Blogs públics
Són 28 + 1 (aquesta POIB) + 05 base històrica + altres =  40 Total
Raons associatives o iniciatives solidàries. Total  27

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

38.- Iniciativa de presentar una proposta TED com a mínim a les organitzacions promotores TED.-

35.- Ponència a l'Ateneu de Tarragona: Com acompanyar en el procés de dol?.-