10.- INFORME SiS. Els Dos Nous CoDIS Ètics 23. Estratègies per a la construcció de la pau en la ment de les persones.-

                        INFORME SiS     

SUPERVIVÈNCIA, iNFORME SECRET
DRETS D'AUTORIA I DRETS DE PROTECCIÓ D'INICIATIVES VULNERABLES D'INTERÈS SOCIAL INTERNACIONAL
  
Fins que no es publiqui la investigació aquí només hi ha lo suficient per a explicar a persones que vulguin provar de conèixer i aplicar el Codi o Codis per un període de temps per a comprovar els beneficis, efectes mentals i els impactes en l'entorn.

Els Nous Dos CoDIS Ètics 23 .- 

Informe SiS Cooppel 2023.

"Experiències per a la millora turística, cultural,  educativa i pel valor familiar en la UNESCO en Estratègies mentals per aprendre a aprendre sempre.

El dos nous codis i les tres relacions essencials per a la nostra supervivència

"Estratègies per a la construcció de la pau en la ment de les persones i de la sostenibilitat del nostre planeta".-

Els CoDIS serveixen per esbrinar per un costat els quatre GUiONS de l'Anàlisi Transaccional de les persones i dels grups: 1.- El guió mental, 2.- El guió cognitiu, 3.- El guió relacional i 4.- El guió de l'estil vital i existencial. I per altra costat el nivell de confiança entre elles, per entrar en la conversa, la mediació i el arendre a aprendre sempre.

Vida, Terra i Ment

En record a Alan Turing, salvador de vides per la pau mundial.

https://institutcooppelcal.blogspot.com/2021/08/08-homenatge-alan-turing-2021-ateneu-de.html

Dos codis:  Capacitat d'observar, decidir, interpretar i saber.-

1.- Codi mental Cooppel.- CmC = M

2.- Codi Espiritual C@LC.-  C@LC=@CL


1.- Codi mental Cooppel.- CmC = M

Codi mental Cooppel i Neurociència.

Aplicacions i beneficis amb efectes mentals i impacte a l'entorn.

Capacitat d'observar la pròpia ment, decidir estratègies en el maneig dels factors mentals i dels neuro-mòbils, interpretar els processos mentals en relació interpersonal i intrapersonal i saber aprendre a aprendre sempre.-

Observar, analitzar, animar, interpretar, intervenir (processos mentals OaSIS)

Seguir i aplicar el Codi mental Cooppel te quatre nivells: 

1.- Silenci interior Mental com a punt de partida del control emocional, observació del neuro-mòbils. El Silenci observador Cerebral (SoC)

2.- Control dels FiLS dels neuro-mòbils i dels factors mentals. La ment és un mòbil de darrera generació que precisa direcció (autoritat mental) i l'economia esforç-plaer. Decisiologia del nostre mòbil mental.  Els relats mentals. La ment Neuro-Fràgil (LmN)

3.- Control dels algoritmes mentals i dels relats i discursos mentals com expressius orals. Podem tractar els coneixements com si fossin aliments. Els discursos mentals. Decisiologia dels perfils de la gestió cognitiva. La Ment s'Alimenta (MsA)

4.- Control dels comentaris de cooperació mental i disponibilitat potencial amb sentit comú cooperatiu. Satisfacció en la construcció de la Pau i de l'Aprendre a Aprendre Sempre dins dels patrons relacionals. Estils Mentals en aprendre a Aprendre Sempre. (EMaAS)

Codi mental Cooppel comporta una Ment Nova en cada moment


2.- Codi Espiritual C@LC.-  C@LC=C@L.-

Capacitat d'observar el propi cos, la pròpia ment i l'experiència espiritual, decidir estratègies en la conversa en apostolat (activa, ajuda), interpretar els processos espirituals a partir de la pregària, del donar gràcies, del perdonar, del beneir....  i saber ser, estar, fer i tenir d'acord als valors espirituals i a les nostres obres de pensament, paraula, obra i omissió.- La Fe en els Fets de Crist

Codi Espiritual C@LC, és C@LC = 

Concentració en l' @Lliberament en Crist.-


Visió catòlica, cristiana universal






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

38.- Iniciativa de presentar una proposta TED com a mínim a les organitzacions promotores TED.-

22.- ESTUDI.- Reestructuració funcional i pragmàtica de les raons associatives de la Causa Cooppel per la Pau per a 2023.-

35.- Ponència a l'Ateneu de Tarragona: Com acompanyar en el procés de dol?.-