20.- CRD. Coeficient Actual Satisfactòri "3MiL".-

 CRD. 

Coeficient Actual Satisfactòri "3MiL".-

Oferir pública i obertament estratègies de suport tècnic holístic educatiu relacional a les persones i a les seves famílies és la missió de la campanya d'apropament i del contacte de la Causa Cooppel.

El coficient actual de satisfacció en la resposta és de 3 per mil. I el 3 per cent de reacció directa en relació institucionalitzada.

És a dir de cada mil persones i les seves famílies que es dona a conèixer sols tres responen lliurement en el programa Cooppel. I tres de cada 100, segueixen el programa Cooppel de forma condicionada o per la motivació institucional de la tutoria i dels  professionals

L'important de la Causa Cooppel per la Pau és créixer en la Capacitat Recurrent Disponible, és dir estem preparats per oferir el dilema i el camí de resposta en ajudar-te, cada dia més.

Ara això té unes conseqüències de cara a com i on s'ha de dirigir la campanya. Primer a der ser com més amplia possible millor en les xarxes socials i en les concentracions de poblacions com ciutats, escoles o instituts de més de mil persones implicades.

3MiL és també la metàfora de l'horitzó 3MiL ara que estem a l'any 2022.

La quantitat de persones que responen com que assisteixen a una acte, trobada o que tenim contacte no té res a veure, sinó la relació de qualitat que es pugui dur a terme i això en petit grup o per parelles és millor.

Per tant la campanya Cooppel EXISTEIX ha de ser el més massiva possible, però els contactes i les primeres relacions seran de tu a tu, en parelles o microgrupals. Cooppel TAST.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

38.- Iniciativa de presentar una proposta TED com a mínim a les organitzacions promotores TED.-

22.- ESTUDI.- Reestructuració funcional i pragmàtica de les raons associatives de la Causa Cooppel per la Pau per a 2023.-

35.- Ponència a l'Ateneu de Tarragona: Com acompanyar en el procés de dol?.-