25.- La PL@TS.-

 La PL@TS.-

Plataforma de persones legitimadora dels Drets Humans i de la Natura en Actuacions per la Tarragona Social.

Plataforma, Persones, Propostes després d'informar-se, dialogar, debatre, etc....

Accions, actuacions, activisme a favor de la convivència democràtica activa, lliure i responsable. 

Tota la ciutadania té dret a estar ben informada, a conversar entre el veïnat, a cercar solucions als seus problemes, trobar respostes a les seevs preguntes i trobar resultats en els seus conflictes en progrés a la seva seguretat, salut, convivència, identitat, pertinença i participació.

El silenci atorga, la por o el creure que no serveix per a res les actuacions a favor de la justícia i el benestar de la ciutadania cal superar-les per a afrontar entre tots el futur millor que ens afecta a la col·lectivitat.

Enviar missatges polítics a favor de la participació sense que es creïn processos pràtics de participació, genera malestar i posicions existencials negatives in sanes entre les persones.



N'Arcadi Oliveras va ser el meu professor i també el padrí de la Causa Cooppel per la Pau, 2021 i 2013 vaig aprendre d'ell que la dignitat i l'honor es basen en les virtuts i en els principis ètics.
Des d'aquest marc tota persona té talent, té dons i capacitats que cal ajudar-la a desenvolupar i de la mateixa manera a les famílies, barris , ciutats, nacions... fins arribar al planeta Terra, casa comú de tots.

La defensa dels drets humans ha de ser efectiva i ferma cal evitar males formes que generen més danys i perjudicis sinó l'opció comunitària de sumar per aconseguir millores i solucions.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

38.- Iniciativa de presentar una proposta TED com a mínim a les organitzacions promotores TED.-

22.- ESTUDI.- Reestructuració funcional i pragmàtica de les raons associatives de la Causa Cooppel per la Pau per a 2023.-

35.- Ponència a l'Ateneu de Tarragona: Com acompanyar en el procés de dol?.-