38.- Iniciativa de presentar una proposta TED com a mínim a les organitzacions promotores TED.-

 TEMPS PER A LA SALUT

EL VOLUNTARIAT SOCIAL PRÀCTICA DE LA SALUT MENTAL I ESPIRITUAL UNIVERSAL

Iniciativa de presentar una proposta "TED" a les organitzacions de trobades TED per a la seva difusió.-

https://tedxtarragona.com/presenta-la-teva-idea/

AMB EL VOLUNTARIAT SOCIAL DONEM EL NOSTRE TEMPS, APRENEM I MILLOREM LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES UNIVERSALS TRANSVERSALS  I ENS DONA MÉS SENTIT A VIURE.

1.- Salutació i presentació.-

2.- El valor afegit de la solidaritat és possible en tots els temps de la nostra vida: 

Bona fe i bona voluntat

Cinc formes com dediquem el nostre temps: 1.- Personal (aïllament o sols) , 2.- Familiar o domèstic, 3.- Cívic o comunitària, 4.- Laboral, 5.- Voluntariat social.

3.- Exposició de l'anàlisi de casos i formes de la col·laboració de quasi 50 anys de trajectòria des del voluntariat social de l'atenció a les persones per aprendre català, atenció del dol, empoderament d'oposicions (docents, dret, altres) i entrevista de treball.

4.- Aprenentatge Servei Universitari, TRFG de pedagogia, d'enginyeria informàtica i de dret.

5.- Pràctica Reflexiva: Neurociència, aplicacions i llenguatge propi de les pròpies experiències. Dret i permís per a la creativitat teòrica i pràctica.

6.- Competències universals per a la pau.

7.- Taccament i comiat

PODRIA SER JUNT AMB ALTRES PROJECTES COOPPEL I ALTRES ENTITATS SOLIDÀRIES I DE VOLUNTARIAT SOCIAL.-

A partir de la construcció científica comunitària des de la Pràctica Reflexiva descobrir com funciona la nostra ment i com podem tenir autoritat mental personal i interpersonal, tot això aplicant-no en motius vius del dia a dia o en motius d'interès cultural amb risc d'oblit. 

Tot sigui per a la millora del diàleg a base de la mediació, de la negociació per a créixer en la convivència i en la seguretat veïnal.

A partir de la Pràctica Reflexiva ( PR) ens trobem dins de la Action Researchs (Investigació Acció) (I-A) en ajuts per mitjà d'un sistèmic inclusiu sense cost econòmic i de 100% voluntari amb el sentit que millor fer quelcom que no fer res, atenem a persones soles, en família en general, més concretament amb menors d'edat, en concreció de responsabilitats disponible (CRD) en més de 20 associacions que podem donar raó directiva.

La intervenció TED ha de donar exemple i animar a lluitar per a la millora social i cultural local, territorial, nacional i mundial.

Aquesta iniciativa solidària TED té com a disciplines relacionades: entreteniment en l'entrenament mental del record i el lliure pensament, filosofia de la llibertat i de la responsabilitat i científica en la psicologia i en la salut. I de la tecnologia d'usuària de la ciutadania



Segon premi de Catalunya del COPEC 2023 sobre beneficis del Cooppel al programa Cooppel de suport a les famílies de l'institut Antoni de Martí i Franqués de Tarragona obert al Pla EDucatiu d'Entorn de la ciutat per na Nàdia Nieto en els eu TRFG de pedagogia


Na Montserrat Recasens, premi "El Balcó" 2022, va acollir la idea Cooppel en el 2007 a la biblioteca de Torreforta i em va donar supor tpúblic en el 2018.


Avui ja som la Causa Cooppel per la Pau i internacional per Andorra des del 2017

8 de juny de 2023 primer llançament de la idea aspirant i postulant TED Cooppel
Avui un dia  8 de juny de 2017 presentarem la Causa Cooppel per la Pau a Andorra a la biblioteca nacional i a la parròquia de sant Esteve 

Per això som internacionals

Som coneguts i ens donem a conèixer com a Causa Internacional Cooppel per la Pau

I què pretén la Causa Cooppel per la Pau?
Donar a conèixer com funciona la nostra ment i com podem millorar l'aprendre a aprendre sempre i a tot arreu amb el suport de xerrades-col·loqui, tallers i assessoraments a persones, a famílies, a museus i a biblioteques locals i a associacions i consells locals, nacionals i internacionals al voltant de l'educació, l'ensenyament, els museus i les biblioteques adherits des de 2000 a la UNESCO
Avui dia 08 de juny a l'Ateneu de Tarragona parlem del dol i com acompanyar a les persones


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

22.- ESTUDI.- Reestructuració funcional i pragmàtica de les raons associatives de la Causa Cooppel per la Pau per a 2023.-

35.- Ponència a l'Ateneu de Tarragona: Com acompanyar en el procés de dol?.-